Jönköpings kommun

KomTeks fritidskurser

Flera händer som konstruerar en låda.

Vill du komma hit lite oftare? Vi erbjuder kurser för barn och ungdomar, såväl tjejer som killar. Skapa, experimentera och programmera!

Om KomTeks fritidskurser

Kurserna hålls på eftermiddagarna på Upptech i Jönköping. Kurslängden är 6 veckor och varje kurstillfälle varar i 90 minuter. Vi erbjuder kurser inom olika teknikområden och för olika åldersintervall, så läs noga igenom kursutbudet så att ni ser vad vi erbjuder. Gå inte samma kurs två gånger, det är samma innehåll.

Anmälningstid

Anmälningstiden till omgång 2 har gått ut och kurserna har startat.

Besked om ditt barn blivit antagen till kursen skickades ut under vecka 43, via mail.

Tid

Kurserna hålls kl 17.00 till 18.30 på Upptech på respektive veckodag.
Kursomgång 2 i höst startar vecka 45.

Kostnad

En kurs på KomTek kostar 325 kronor.

Vi erbjuder gratisplatser till er som annars inte har möjlighet att gå på Komtek på grund av ekonomiska skäl. Sök till kurserna som vanligt på vår hemsida men skriv "GRATISPLATS" i rutan för övrig information så ringer vi er. OBS! Begränsat antal platser.

Kurserna faktureras senare under terminen.

Anmälan och kö

Anmälningarna behandlas i turordning så ju tidigare du anmäler desto större chans har ni att få plats. Om en kurs du sökt är full placeras du i kö, eller så försöker vi tillgodose dina andra val.

Komtek Sverige har som mål att hälften av deltagarna på kurserna ska vara tjejer. För att uppnå målet så har i dagsläget tjejer förtur till hälften av kursplatserna.

Avbokning

Om du vill avboka din plats på en kurs som du blivit antagen till ska detta ske i god tid före andra kurstillfället. Om du bokar av för sent, eller ditt barn deltar oregelbundet, får du ändå betala full avgift.

Finns det något vi bör veta?

Finns det något vi bör veta om ditt barn så är vi tacksamma om du meddelar Linda Samuelsson före kursstart.

Läs om vårt kursutbud

Kurser för årskurs 1-9
Kurser i programmering och digitalt skapande årskurs 1-9


Kontaktperson
Linda Samuelsson
Tfn 036-10 23 35
E-post linda.samuelsson@jonkoping.se